Usluge

AUTODIJAGNOSTIKA

Suvremena vozila srednje i visoke klase u sebi imaju do 30 kompjutera. Svaki kompjuter analizira podatke iz vozila te na osnovu toga podešava rad motora i pamti sve neispravnosti na vozilu. Autodijagnostika je neizostavna za ostvarenje najsigurnije provjere i podešavanje vašeg vozila. Također služi za pronalaženje kvarova i grešaka u elektronskim sustavima.

Pored toga, autodijagnostikom možemo vršiti podešavanja na sistemima za ubrizgavanje i paljenje kod svih benzinskih i dizel motora, instrument tablama, klima uređajima, automatskim tiptronic mjenjačima, ABS sistemu, zračnim jastucima i ostalim elektronskim uređajima. Omogućene su i druge funkcije, kao što je adaptacija novih dijelova i resetiranje servisnih intervala.

Specijalizirali smo se upravo u tom dijelu te posjedujemo više od 10 godina iskustva u radu sa Bocsh-ovom dijagnostikom.

autodijagnostika

SERVIS VOZILA

servis vozila

REDOVITI SERVIS VOZILA

Pod redovitim servisom vozila smatra se osnovno održavanje, preventivni i kontrolni pregledi te servisiranje vozila nakon prelaska određenog broja prijeđenih kilometara ili servisiranje vozila nakon određenog vremenskog perioda (npr. godišnji servis). U redoviti servis vozila spadaju izmjene pojedinih dijelova vozila te kontrole pojedinih sustava vozila, kao npr. zamjene filtera ulja ili goriva te pregledi kočnica i slično.

IZVANREDNI POPRAVAK VOZILA - KVAROVI

U izvanredni popravak vozila spadaju intervencije na pojedinim dijelovima vozila, na koje je korisnik imao primjedbu. Na primjedbu korisnika radi se dijagnostika stanja pojedinih dijelova sustava. Dijagnostika se može raditi raznim dijagnostičkim uređajima (objektivne metode), ali se isto tako može raditi i subjektivnim metodama poput vida, sluha i osjeta. O pravilnoj dijagnozi ovisi uspješnost rješavanja kvarova, ali se uvelike mogu i smanjiti troškovi samog popravka. Također ispitivanjem pojedinih dijelova dolazi se do maksimalne iskoristivosti istih.