Bjelovar izabrao najbolju poduzetničku ideju

izdvajamo iz ponude

“Kako bi potaknuo razvoj inovacija i osnivanje tvrtki, Grad Bjelovar drugu je godinu organizirao natječaj za najbolju novu i inovativnu poduzetničku ideju. Pet tvrtki u užem izboru predstavilo je većinom inovacije s područja informatičkih tehnologija.

Sustav za nadzor specijalnih vozila – vatrogasnih, vojnih i vozila hitne pomoći proglašen je najboljom inovacijom na bjelovarskom natječaju Startup 2019. Funkcionira tako što su priključenjem na njega dok su parkirana, vozila spremnija za pokret. Bjelovarska tvrtka za autodijagnostiku nagradnih 100 tisuća kuna koristit će za daljnji razvoj tehnologije.

Odabrana je među pet tvrtki koje su se u užem izboru borile za najbolju novu poduzetničku ideju. Samo jedan glas manje prosudbenog povjerenstva dobio je Laboratorij za ispitivanje ispravnosti medicinskih uređaja.

Sto tisuća kuna iz proračuna za najbolju novu poduzetničku ideju Grad Bjelovar dodjeljuje kako bi mlade ohrabrio da krenu u poduzetništvo.

– Ne možemo svi raditi u agencijama, županijama, dakle, netko mora u ovoj državi privređivati, i upravo zato Grad Bjelovar želi jedan dio svog proračuna usmjerit na stvaranje novih kvalitetnih ideja – rekao je Dario Hrebak, bjelovarski gradonačelnik. U konačnici, naglašava, i ovim projektom Bjelovar se želi brendirati kao grad prijatelj poduzetništva.”

https://vijesti.hrt.hr/517518/bjelovar-izabrao-najbolju-poduzetnicku-ideju


OBJAVE

Trenutno nema izdvojenih akcija i novosti

Imate pitanja, trebate ponudu i informativni izračun cijene servisa?

Kontaktirajte nas